We geven je graag een boost
Bekijk onze diensten

Uw huid in perfecte conditie


Een uitgebreide gelaatsverzorging met geheel op uw huid afgestemde producten. Niet alleen kan je zelf genieten van een magische gelaatsverzorging, maar ook uw huid heeft hier genot van. Er zijn verschillende keuzes aangepast aan huidtype, van jong tot oud, van een ontspannende verzorging tot een diep werkende verzorging, anti-aiging, ...


Afspraak maken

Je handen zijn je visitekaartje


Een manicure is een cosmetische schoonheidsbehandeling voor de vingernagels en handen. De basismanicure omvat het mooi afvijlen van de nagels, verwijderen van eventuele velletjes en het aanbrengen van een vochtinbrengende handcrème. Meer uitgebreide behandelingen zijn ook mogelijk. Is het tijd om er goed uit te zien?


Afspraak maken

Wat kan je verwachten van een pedicure?


Last van pijnlijke voeten? Meestal wordt dit veroorzaakt door eelt, eeltpitten, likdoorns of kloven. Een voetbehandeling bij Studio 47 is de oplossing. Best thuis GEEN voetcreme gebruiken. Je voeten worden na de behandeling verwend met een verzorgende crème. Ook een medische pedicure behoort tot de mogelijkheden.


Afspraak maken

Nagelstudio


Studio 47 is een nagelstudio in Londerzeel waar u terecht kunt voor het plaatsten van gelnagels. Gelnagels kunnen ook gebruikt worden voor verlengingen. Ze vervangen zo acrylnagels. Het is niet aangeraden om ze zelf te verwijderen. Voor gelnagels werken wij steeds met het bekende merk ProNails.


Afspraak maken

Massage


Studio 47 biedt enkel massages aan voor vrouwen. U kan kiezen tussen een rugmassage, schoudermassage en nekmassage of een volledige lichaamsmassage. Kom snel genieten van een heerlijk moment van rust en ontspanning.


Afspraak maken

Maquillage


Dagmake-up, avondmake-up of feestmake-up, speciale bruidsmaquillage (een proefmake-up voorafgaandelijk aan de bruidsmaquillage, voor de bruidsmaquillage kan gekozen worden of deze in het salon plaatsvindt ofwel kom ik graag aan huis om heel wat stress te besparen.).


Afspraak maken

Ontharen


Ontharen voor mannen en vrouwen gebeurt omwille van allerlei redenen, hygiënisch, praktisch en cosmetisch. U kan bij Studio 47 terecht voor ontharen van gezicht, oksels, rug, schouders, bovenarm, borst, buik, benen en de bikinilijn.


Afspraak maken