Bij schoonheidsstudio 47 hebben we een aangeboren passie voor schoonheid. Uw schoonheidsbehandelingen zijn in handen van zaakvoerster & schoonheidsspecialiste Nancy Van Eeckhout.

Behandeling afgestemd op uw huid

Omdat de conditie van uw huid niet altijd hetzelfde is, hebben wij bij iedere behandeling een brede keuze uit passende verzorgingsproducten. Zo kunnen we onze behandelingen afstemmen op wat u nodig heeft op dat moment. Geniet van een magische schoonheidsbehandeling.

Wij zien het zo

Nood aan een mooi moment voor jezelf? Het is je van harte gegund. Wij analyseren, absorberen, adviseren en kijken verder dan onze neus lang is. Schoonheidsstudio 47 gaat nooit over één nacht ijs. Niet bij de behandelingen, bij de productkeuze evenmin.

Over Studio 47

Onze diensten verschillen van een gelaatverzorging, manicure, gelnagels tot pedicure en massages. Alle informatie vindt u hier op onze website, maar u kunt ons altijd contacteren voor meer informatie of om een afspraak te maken! Wij staan steeds klaar en hopen u binnenkort te mogen verwelkomen.

Onze belofte

In ons gloednieuw instituut wordt u steeds warm ontvangen en kan u genieten van luxe, professionaliteit en een persoonlijke aanpak. Zowel voor gelnagels als voor andere behandelingen. Ik besteed steeds al mijn aandacht aan u persoonlijk opdat u helemaal tot rust kan komen om optimaal te genieten.